Huolto ja vuokraus

KESÄ JA MUISTOT KOHDALLEEN

Varaa kalenterista ja nauti kesästä!

Vesijettien vuokraaminen

Huolto paikka

Meillä mahdollisuus vesijettihuoltoon lämpimässä hallissa ja siihen varatussa tilassa.

Kunnossa olevat laitteet

Huoltaessasi vesijettiäsi takaat hyviä ja turvallisia kesäpäivän hetkiä.

Huoltoja taidolla

Meillä on asianmukaiset välineet, ohjelmistot ja muut tarvittavat välineet. Oikeilla osilla ja ammattitaidolla välineistö on aina käyttökunnossa.

Miten vuokraaminen hoituu?

Yleistietoa:

Vuokrattavana on 3 kpl SeaDoo 130GTI vesijettiä, jotka ovat kolmipaikkaisia, sekä SeaDoo wake 170.

Varattuasi vesijetin:

- Vesijetit sijaitsevat sapokassa veneiden kylmätankkausaseman laiturissa.

- Vesijetin vuokraus maksetaan käteisellä tai pankkikortilla.

- Luetaan ja allekirjoitetaan käyttöehtoja koskeva sopimus.

- Käydään läpi asiakkaan kanssa vesijetin hallintalaitteet ja käyttöopastus.

- Sovitetaan sopivan kokoiset kelluntaliivit asiakkaalle ja mahdollisille matkustajille.

-Tämän jälkeen rannikon valloitus voi alkaa.

Voit varata vesijetin varaussivuston kautta tai soittamalla vuokraajalle.

Hinnasto

SeaDoo 130 GTI SeaDoo Wake 170
4h 140€ 4h 160€
6h 180€ 6h 200€
8h 200€ 8h 220€

Päivävuokra 260€ / 300€ klo:08.00 - 22.00

Viikonloppu 550€ / 600€ pe-su nouto perjantaina aikaisintaan klo:08.00 ja palautus sunnuntaina viimeistään klo:22.00

Päivä ja viikonloppu vuokrauksiin traileri veloituksetta käyttöön. Trailerin omavastuu 750€

Luovutus: Kun vuokraaja vastaanottaa vesijetin, hänen on tarkastettava ja hyväksyttävä se. Jo olemassa olevista vesijetin vaurioista tai puutteista on luovutushetkellä laadittu kirjallinen luettelo, joka on vuokraajan hyväksymä ja allekirjoittama. Vesijetti luovutetaan vuokraajalle polttoainesäiliö täytenä. Vuokraaja maksaa itse tarvitsemansa polttoaineen. Polttoaineena on 98E5.

Palautus: Molemmat osapuolet tarkastavat vesijetin kunnon ja jos vesijetti on vaurioitunut, vuokraaja on velvollinen korvaamaan ne tämän sopimuksen mukaisesti. Vesijetti palautetaan vuokraamolle polttoainesäiliö täytenä. Mikäli vesijetti palautetaan polttoainesäiliö vajaana, vuokraamo perii tankkausmaksua 3 €/litra. Mikäli luovutus vuokraamolle myöhästyy, odotusajasta laskutetaan 100 Eur/tunti.

 

 

Opastus: Vuokraamo on velvollinen antamaan riittävän opastuksen ja ohjeet vesijetin käytöstä. Se tapahtuu samalla, kun vesijetti luovutetaan vuokraajalle.

Vesijetissä on voimassa oleva vakuutus. Kolari tilanteissa vakuutus ei korvaa vastapuolelle tapahtuneita vahinkoja, vuokralle ottaja vastaa itse aiheuttamistaan vahingoista. Vakuutus ei myöskään korvaa henkilövahinkoja, rikkoutunutta tai kadonnutta irtaimistoa eikä se korvaa, jos vesijetille tai vuokraamolle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokraajan tahallisuudesta, törkeästä piittaamattomuudesta, alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena olleena, rikolliseen tarkoitukseen, tai jos vuokraaja on muuten rikkonut olennaisesti tämän sopimuksen ehtoja, niin silloin vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokraamolle aiheutuneet vahingot kokonaisuudessaan.

Vahingot: Jos vesijetille tapahtuu vahinkoa, vuokraamo perii omavastuun suuruisen summan. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vesijetille ja sen varusteille aiheutuneet vahingot sekä siihen liittyvät kadonneet osat ja varusteet.

 

Vuokran maksu: Vuokra maksetaan kokonaisuudessaan ennen vuokra-ajan alkamista, ellei ole toisin sovittu.

Peruutukset: Vuokraajalla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli se tapahtuu aikaisemmin kuin 5 vuorokautta ennen sovittua vuokrausajankohtaa. Myöhemmin kuin 5 vuorokautta peruutetuista varauksista peritään 50 prosentin maksu varatusta vuokra-ajasta.

 

Vesille laskut:

Pääsääntöisesti lähtö Sapokan tankkaamolaiturista

Mikäli lähtö tapahtuu muualta kuin Sapokasta tankkaamonlaiturista veloitamme 2,00€/per kilometri.

Vesijetin vuokraus: Vuokraaja vastaa siitä, että vesijetin kuljettajalla on riittävät tiedot ja taidot vuokrattavan vesijetin käsittelystä käytetyllä vesialueella, sekä siitä että kuljettaja käyttää avaimeen kytkettyä turvavaijeria (tappokatkaisija). Vesijetillä ei saa ajaa alle 1 metrin syvyisessä vedessä. Vesijetissä käytetään polttoaineena ainoastaan suomalaista 98E5 bensiiniä. Vesijetti on lukittava aina sen jäädessä hetkellisestikin pysäköidyksi. Vesijetillä ajaa vain sen vuokrannut henkilö. Vuokraamiseen liittyvän PDF tiedoston voit ladata TÄSTÄ